VIDEOFONIE EN DOMOTICA

Geef uzelf meer veiligheid en privacy aan de toegang van uw woning en kies voor de installatie van videofonie. Op deze manier komt u te allen tijde te weten wie er voor uw deur staat. Helektras neemt met veel plezier de installatie van deze systemen voor haar rekening in particuliere woningen en appartementsgebouwen.

Wilt u bij uw bouw- of verbouwplannen graag een intelligente domotica? Domotica is het automatiseren van uw woning volgens uw specifieke noden en wensen. Het systeem geeft uw woning een aanzienlijke meerwaarde omdat u een concreet inzicht (en dus volledige controle) krijgt over uw wooncomfort en energieverbruik.

De automatische aansturing (ook vanop afstand) van verlichting, gordijnen, rolluiken of de garagepoort zijn de meest frequente voorbeelden. Maar uw systeem kan ook verschillende toestellen in uw woning (een boiler, wasmachine of droogmachine) op het goedkoopste tarief laten werken. Verlichting blijft enkel aan als er iemand in de ruimtes aanwezig is, temperatuursensoren sturen de verwarming aan en schakelen ze uit wanneer bijvoorbeeld het raam openstaat. Steeds vaker worden ook video- en muziekbestanden geïntegreerd vanuit uw PC of smartphone en kunt u overal uw favoriete muziek of films afspelen.

De kostprijs van dergelijke systemen is sterk afhankelijk van uw wensen en budget. 15 jaar geleden was domotica enkel bereikbaar voor kapitaalkrachtigen maar inmiddels brengen de toonaangevende fabrikanten ook betaalbare systemen op de markt. Helektras komt graag vrijblijvend bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. U kunt hierbij steeds op ons vakmanschap rekenen.

Vrijblijvende offerte nodig voor uw project?

_____

HELEKTRAS, Hendrik Borré / Hofveld 14, 1730 Asse / BTW BE0632.534.624