ALGEMENE ELEKTRICITEITSWERKEN

De plaatsing van een volledig nieuwe elektrische installatie, de aanpassing van de bestaande installatie bij verbouwingen, de opmaak van een elektriciteitsplan of het conform maken van de bestaande installatie met het keuringsverslag. Een veilige en goed doordachte aanpak is de uitgangsbasis van elk elektriciteitsproject. Indien er zich bepaalde problemen voordoen in de residentiële elektrische installatie gaat men beter niet meteen zelf aan de slag. Niet zelden maakt men het probleem erger. Bovendien kan het een gevaarlijke situatie opleveren voor zichzelf en de andere bewoners. Zelfs voor de enthousiaste doe-het-zelver is het aanbevolen zich vooraf goed te laten adviseren door een vakbekwaam installateur.

Helektras staat graag tot uw dienst voor al uw elektrische installaties in de ruime regio tussen Brussel en Gent. De onderneming is gelegen te Asse en zodoende steeds vlot beschikbaar om snel tot bij u te komen. Een degelijke opleiding, een sterke persoonlijke interesse in elektra en goede professionele contacten garanderen een grondige marktkennis. Voor de garantie van uw veiligheid, comfort en service wordt er uitsluitend gewerkt met kwaliteitsproducten van gereputeerde merken en betrouwbare leveranciers. Alle installaties worden gedaan conform het Algemeen Reglement op de elektrische installaties (AREI) en voldoen aan alle wettelijke normen en voorschriften. Voor grotere projecten kunt u tevens rekenen op de hulp van Helektras’ vakbekwame partners.

Bij de ingebruikstelling van een nieuwe elektrische installatie, een vervanging van een oude, een wijziging of een aanzienlijke uitbreiding van een bestaande, moet deze steeds worden gekeurd door een erkend keuringsorganisme. Helektras heeft haar vaste erkende keurder zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over deze procedure.

Vrijblijvende offerte nodig voor uw project?

_____

HELEKTRAS, Hendrik Borré / Hofveld 14, 1730 Asse / BTW BE0632.534.624